Unde să vezi seriale online subtitrate în limba română

Cu totii ne uitam la filme si seriale online, mai nou sunt in trend foarte tare si emisiunile romanesti, pentru ca au luat ampluare si avem destul de mult content in limba romana, iar despre siteurile unde vizionam filme si seriale online subtitrate vom discuta.

Fiecare dintre noi are ”sursa” lui de unde-si ”procura” filmele si serialele, fie vizionate online, fie descarcate, fie prin diferite aplicatii pe telefoanele si tabletele noastre, insa niciodata o singura sursa nu ne va ajunge pentru a acoperii toate nevoile noastre, fie ele si o singura data pe luna.

Siteuri de filme online si seriale online sunt destul de multe in Romania, Netflix este si el utilizat foarte mult, AntenaPlay incepe sa prinda si el utilizatori pentru emisiunile online pe care le difuzeaza Antena 1. Insa restul continutului pe care-l doresti il gasesti pe un site de torrente sau online cautand pe Google.

Nu stiu sa aproximez sau sa-mi dau seama ce numar de utilizatori au un site favorit sau pur si simplu cauta pe Google episodul sau filmul online favorit si-l gasesc in cele din urma undeva. Comunitati au construit, probabil, siteurile mari precum Filelist si Filmehd, insa astazi vreau sa va spun si pe unde-mi pierd eu vremea cautand filme si seriale bune de vazut.

Spre exemplu stiti ca a aparut serialul VLAD recent, am scris la vremea respectiva. Siteul pe care-l recomand are si seriale romanesti, si seriale online subtitrate, si emisiuni romanesti + filme online, atat romanesti cat si subtitrate.

Este destul de nou, insa a venit cu mult continut subtitrat in limba romana si nu numai. Sunt curios ce parcurs o sa aiba fzones.com, caci despre el este vorba, in viitor. Se anunta mult continut urmarit de multi dintre noi, de episoade noi in fiecare zi, de ultimele filme ce ruleaza in cinema, etc…

Imi place Netflix tare mult, am vazut mult seriale online aici dar foarte putine filme in schimb. Am scris despre multe, spre exempl serialul YOU, fiind cel mai recent dintre ele. Mai nou ma tot uit pe AntenaPlay la continutul saracacios si totodata incomplet, spre exemplu nu poti sa-mi dai doar sezonul 2 din Asia Express si nici macar ala nu este de la primul episod.

Asa ca avem alternative intotdeauna, mai ales ca nici AntenaPlay si nici Netflix unde am abonamente nu au… BOOM, Game of Thrones sezonul 8, bine, inca nu a aparut dar mai avem de asteptat aproape o luna de zile.

Una peste alta, astept prin comentarii, daca are vreun cititor placerea sa-mi spuna el ce siteuri foloseste pentru filme si seriale sau emisiuni online???

Leave a Reply