Intial produs pentru TV Land, apoi pentru Paramount Network si produsa mai apoi pentru Netflix serialul Emily in Paris a stiut cum sa cucereasca inima abonatilor. Celebra platforma anunta astfel un nou sezon.

Lansat la inceputul lunii octombrie, serialul Emily in Paris nu a fost foarte bine primit de public si a fost destul de criticat din cauza mai multor detalii sau clisee despre francezi mai ales.

In orice caz, au fost multi curiosi care au vrut sa vada cum sunt prezentati francezii in serial si care este povestea lui Emily. Pentru asta, Netflix a decis sa comande noi episoade.

Daca nu esti insa familiar cu aceasta productie, trebuie sa stii ca ne spune povestea lui Emily, o tanara foarte ambitioasa din Chicago care primeste inopinat jobul vietii sale atunci cand societate sa cumpara o agentie franceza de marketing de lux si ii incredinteaza ei actualizarea strategiei in ceea ce priveste retelele sociale. Si asta… la Paris.

Emily trece prin cele mai frumoase aventuri si cele mai suprinzatoare provocari incercand sa isi cucereasca colegii si sa isi faca prieteni. Dar savurand in acelais timp, unele povesti locale de iubire.

Cu siguranta ca vor fi si actori noi in noul sezon, dar ii vom regasi si pe cei pe care ii adoram deja. Emily, interpretata de frumoasa Lily Collins, va reveni deci in forta. Dar si actorul Lucas Bravo, care il va interpreta pe frumosul Gabriel. Si pentru ca triunghiul amoros sa fie unul complet, se va reintoarce si Camille, dar si Ashley Park, frumoasa Mindy.

In ceea ce priveste personajele secundare, ii vom regasi pe versatila Sylvie, pe Antoine, pe Luc si pe Julien.

Si in mod evident, noul sezon va trebui sa raspunda la intrebarea ce sta pe buzele tuturor- noaptea dintre Gabriel si Emily va schimba totul intre ei? Oare va reusi sa ajunga din nou la inima lui Emily?