In vara anului 2021, principala ta preocupare ar trebui sa fie evitarea turismului de masa pentru a trai calatorii mai autentice.

Iata deci care sunt destinatiile pe care trebuie sa le descoperi in vara anului 2021.

Chile. Un pamant al vulcanilor, al fiordurilor, al deserturilor si al ghetarilor, Chile este o tara de predilectie pentru cei care adora natura, mai ales drumetiile. Inaugurate in mai 2019, cele doua noi parcuri ale sale, Pumalin si Patagonia, asteapta amatorii de spatii mari si de natura.

Macedonia de Nord. Recent, Macedonia a luat apelativul de Macedonia de Nord dupa ani de conflicte cu Grecia, vecina sa. Este o destinatie celebra pentru gastronomia sa, pentru cultura si traditiile sale.

Tunisia. Aici ai o multime de lucruri de descoperit- peisaje in contrast, un litoral lung de 1250 de km, cu insulite si arhipelaguri, traditii care mai de care mai diverse si o bogata mostenire istorica.

Thailanda. Thailanda este o tara cu multiple fatete. Capitala sa, Bangkok este cosmopolita si dinamica, si se pot vizita aici palatul regal si templele. Dar Thailanda inseamna si plaje splendide care ne duc cu gandul la plaje paradisiace din filme. Aici sunt si temple si situri arheologice maiestuoase.

Uruguay. Este o tara care a progresat foarte mult in ultimii ani. Viticultura sa este in plina dezvoltare si preeriile sale se intind la infinit. Peisajele sale sunt cele mai frumoase si coasta Atlanticului este una salbatica.

Antilele franceze. Martinica, Guadelupe sau Saint- Martin iti spun ceva? Sunt locurile ideale pentru a-ti face plinul de vitamina D. Aici vei gasi si cea mai mare varietate de peisaje si de activitati. Unele regiuni te asteapta cu peisaje fabuloase si locuri magnifice pentru scufundari. Aici vei gasi oameni foarte caldurosi si foarte primitori pentru care viata este o adevarata bucurie.