Netflix a dezvaluit recent trailerul pentru noul sau serial teen drama, Tiny Pretty Things. Un serial care se anunta drept cel mai bun amestec intre Pretty Little Liars si Elite.

Daca ai fost un fan al serialului Pretty Little Liars si daca aventurile lui Aria, Sepencer si compania te-au marcat si pe tine, se pare ca am gasit solutia ideala. Netflix va pune online, in luna decembrie, un nou serial foarte apetisant, care se anunta drept un amestec exploziv intre Pretty Little Lairs, Elite, How To Get Away With Murder, totul in universul dansului clasic.

Nu mai stii la ce serial sa te uiti, acum ca stai mai mult pe acasa? Pana astepti noul reboot de la Gossip Girl, Netflix a adaugat o multime de noutati catalogului sau. Printre care se numara cea mai misterioasa teen drama Tiny Pretty Things.

Serialul spune povestea tinerei dansatoare de dans clasic Neveah. Ca urmare a mortii misterioase a unei tinere dansatoare talentate, aceasta ajunge la o prestigioasa scoala de balet din Chicago. Dar competitia este foarte dura intre dansatoarele de aici si toate sunt avide de reusita si de glorie.

In salile de dans, pe culoarele scolii, dansatoarele scolii si dansatorii nu tin deloc unii cu altii, nu se ajuta intre ei si profesia lor nu ii apropie nici atat.

Tanara isi va da deci seama de faptul ca nu este vorba doar despre a fi cea mai talentata, ci este vorba si despre unele lovituri care uneori pot sa fie chiar mortale.

Tiny Little Things este adaptarea de la o serie a romanelor lui Sonia Charaipotra si Dhonielle Clayton. Seria literara are mai multe volume. Deci cu siguranta ca daca acest serial va avea mai multe sezoane, asta daca va avea succes la public.