Ce spui de un serial lejer si foarte relaxant pe platforma ta preferata de streaming? Este vorba despre The Good Place care are cel mai interesant subiect.

Un synopis foarte original. Ce se intampla dupa moarte? Iata o intrebare pe care toata lumea si-o pune macar o data. Dar oare te-ai intrebat pana acum ce s-ar intampla daca ai ajunge in paradis chiar daca nu meriti asta? Acest lucru i se intampla lui Eleonor Shellstrop, care ajunge in Locul Bun- The Good Place. Asta chiar daca trebuia sa ajunga in iad. Cu ajutorul prietenului sau, Chidi, va incerca sa devina o persoana buna pentru a merita locul sau. Un subiect deci foarte interesant si original care promite o multime de rasturnari de situatie.

Aici toata lumea trebuie sa aiba un suflet pereche si al sau este Chidi, un profesor de etica si de morala. Un lucru foarte interesanta cand ea este obisnuita doar sa minta. Este si egoista si va face cu siguranta cel mai interesant cuplu cu Chidi care nu este capabil sa ia nicio decizie de unul singur.

The Good Place este un loc magic unde toata lumea este frumoasa, toata lumea este amabila. Decorurile de aici sunt demne de Disneyland in timp ce costumele, la limita kitsch-ului sunt la fel de interesante.

Un umor foarte interesant. Mai degraba absurd, am putea spune. Situatiile sunt amzante, originale, si fiecare personaj este foarte amuzant fara sa stie asta. Iar scenele sunt astfel si mai amuzante.

Serialul are un format mai scurt. The Good Place are episoade de 20 de minute. O durata perfecta pentru cei care vor sa se relaxeze dupa o zi grea la munca. Nu vor pierde astfel atat de mult timp si nu se pot invinovati ca stau si se uita la seriale.

Este un serial autentic, amuzant si are un format pe care il vei adora si tu cu siguranta.