Netflix a dezvaluit recent trailerul pentru cel mai recent serial original al sau. Serialul urmareste povestea de prietenie incredibila care uneste doua femei pe timp de trei decenii.

Daca ti-a placut si tie serialele emotionante si lacrimogene precum serialul cult This Is Us, vei adora cu siguranta serialul Firefly Jane.

Firefly Jane este adaptarea romanului cu acelasi nume a autoarei americane Kristin Hannah. Este o carte despre prietenie deci si serialul urmareste relatia fuzionala dintre doua femei de-a lungul anilor.

Kate nu este foarte apreciata de catre ceilalti colegi, ba chiar este dispretuita si pana la urma se resemneaza cu faptul ca nu va avea niciodata prieteni. Dar intr-o zi, fata cea mai cool din scoala, cea dupa care este innebunita toata lumea, baietii mai ales, se muta chiar vizavi de ea. Tully o ia sub aripa sa intr-o vara si cele doua fac un pact sa ramana prietene pentru totdeauuna.

Legatura lor este una indestructibila si rezista in ciuda trecerii timpului si dificultatilor. Una este in cautarea de glorie, alta in cautare de iubire. Dar vor ramane mereu unite in ciuda dificultatilor. Doar o dureroasa tradare va reusi sa le desparta. Aceasta tragedie va insemna pentru ele sfarsitul prieteniei.

Acest serial eveniment are un casting de cinci stele. Katherine Heigl are rolul lui Tully. Este cea care are rolul unei tinere avide de celebritate.

Va juca alaturi de Saraj Clarke, cea care o va interpreta pe timida si pe discreta Jane. La fel ca si in This Is Us, actritele vor intepreta personajele in epoci diferite. In casting se mai regaseste si Ben Lawson si Beau Garret.

Vestea cea buna este ca nu va trebui sa astepti prea mult dupa acest serial. Netflix il va pune online in integralitate incepand cu data de 3 februarie. Sezonul 1 are 10 episoade, dar te sfatuim sa iti faci stocul de servetele.