Serialele care sărbătoresc 20 ani în 2020

In acest nou an sau deceniu foarte multe seriale culte sau emblematice, care ne-au delectat multa vreme, sarbatoresc 20 de ani. Da, unele au debutat in anul 2000 au devenit foarte populare sau au fost uitate de tot. Sa vedem daca iti mai amintesti de ele….

Cum ne dam seama ca anumite seriale sunt vechi? Sau ca anumiti actori sunt vechi in aceasta breasla? Urmarind de asemenea si evolutia lor, bineinteles. David Boreanaz care joaca la ora actuala in Seal Team a jucat pe vremuri in „Angel” frumosul vampir cu inima de aur descoperit in Buffy. Nu va putem minti, da, a imbatranit dar este la fel de sexy.

Malcolm. Acest sitcom a fost lansat in luna ianuarie pe canalul Fox si a durat pana in mai 2006. Aceasta familie amuzanta, era interpretata printre altele de catre actorii Frankie Muniz, Jane Kaczmarek si Bryan Cranston. Acesta din urma a primit mai apoi rolul de succes, al lui Walter White din „Breaking Bad”.

Dark Angel. In prim plan cu o foarte tanara Jessica Alba, acest serial SF a fost difuzat pentru prima data in octombrie 2000 pe Fox. Un serial care se deruleaza intr-un Seattle post-apocaliptic care a lansat cu adevarat cariera Jessicai Alba.

Gilmore Girls. O comedie dramatica adulata inca de la aparitia sa pe in octombrie 2000, acest serial are sapte sezoane si ultimul a fost difuzat in anul 2007. Succesul sau a fost atat de mare, incat platforma celebra de seriale online i-a oferit o continuare in 2016.

Girlfriends. Primul episod din acest serial a fost difuzat in anul 2000 si a fost anulat in 2008. Actritele din serial insa, s-au reunit in anul 2019 pentru noul program al lui Tracee Ellis Ross, „Black-ish”.

CSI. Un veritabil fenomen in Statele Unite, acest serial pune in emfaza expertiza medico-legala a unei echipe de politisti, care a dat nastere unor numeroase seriale derivate, pe langa faptul ca are numai putin de 15 sezoane.

Strong Medicine. Este un serial american dezvoltat de Whoopi Goldberg si Tammy Ader, fiind o drama medicala aparuta la inceputul anilor 2000. Serialul are sase sezoane si a primit o multime de premii in State.

Jackass. Un reality show foarte amuzant care a fost difuzat de catre MTV incepand cu octombrie 2000. Aici puteam vedea o multime de acrobatii si de glume sau farse incredibil de periculoase. Pana la urma a fost anulat.