Prolificul Mads Mikkelsen va putea fi urmarit in curand in thrillerul Riders of Justice. Actorul danez va interpreta de aceasta data un personaj in cautare de razbunare, in urma mortii sotiei sale.
Riders of Justice, o poveste clasica de razbunare

Obisnuit sa joace in productii mari, Mads Mikkelsen va putea fi vazut in curand intr-un thriller danez cu buget mai modest. Il vom vedea interpretand rolul unui barbat insetat de razbunare in Riders of Justice. Intriga filmului este una cat se poate de clasica.

Este centrata asupra lui Markus, un militar intepretat de Mikkelsen. Aflat in misiune, Markus este nevoit sa se reintoarca acasa dupa decesul sotiei sale, in urma unei explozii ce a avut loc in trenul in care se afla. Soldatul se reintoarce deci acasa pentru a avea grija de fiica sa, Mathilde. Insa, la scurt timp este contactat de un grup de barbati care ii dezvaluie ca trebul deraiat nu a fost un accident si ca ei sunt responsabili de mortea sotiei sale. Markus decide sa plece in cautarea acesto
ra, vrea sa ii gaseasca cu orice pret pe cei care se fac responsabili de moartea sotiei sale.
Anders Thomas Jensen este realizatorul filmului Riders of Justice. Pe langa Mads Mikkelesen filmul se bucura de prezenta altor actori precum Nikolaj Lie Kaas si Roland Moller. Cei doi actori sunt obisnuiti cu productiile internationale si au aparut in filme precum Atomic Blonde.
Trailerul filmului Riders of Justice nu promite nimic revolutionar in genul thriller. Il descoperim pe Mads Mikkelsen obsedat de ideea razbunarii, de misiunea pe care si-a fixat-o. Actorul ne duce cu gandul la Liam Neeson in Taken. Personajul se foloseste de capacitatile sale speciale de lupta pentru a-i face sa plateasca pe cei pe care ii urmareste fara incetare. Markus va descoperi ca cei vinovati de moartea sotiei sale sunt membrii unei gasti.

Chiar daca intriga este clasica, putem conta pe carisma lui Mads Mikkelsen de-a lungul intregului film.