Acum destul de mulți ani am luat prima oară contact cu fitness-ul, pe parcurs urmând să aflu cam tot ce ține de el, asta însemnând de la exerciții de forță și rutine cardio și până la alimentație și suplimente nutritive. De atunci pot spune că am început să am un stil de viață mai mult decât sănătos.

Când eram în perioada de masă musculară aveam 5-6 mese pe zi, știam mereu câte calorii mănânc, câte grame de proteine, câte grame de grăsimi și carbohidrați, știam exact ce valori nutritive are fiecare aliment pe care-l mănânc și încă mai practic treaba asta, ca să nu se înțeleagă greșit fiindcă am vorbit la trecut.

În încercarea de a face cât mai multe persoane să renunțe le mesele haotice, la țigări și alcool, la ore de somn neregulate am vorbit cu tot mai mulți oameni despre fitness și am încercat să-i motivez să facă la fel ca mine și să înceapă un stil de viață sănătos, expunându-le cele câteva motive din lista de mai jos.

Sănătate – Ăsta cred că e primul motiv care ne face pe toți să avem un stil de viață sănătos, cu toții ne dorim să avem o armonie în corp și totul să meargă ok fără să avem nevoie să mergem la doctor.

Corp estetic – Parte care se aplică atât la băieți cât și la fete fiindcă toți ne dorim să arătăm cât mai bine. Băieții vor pătrățele și biceps mare, fetele vor corp tonifiat și 0 celulită.

Acestea sunt principalele 2 motive pentru care să renunțați la actualul stil de viață și să treceți la mai bine, având un stil de viață sănătos și perfect pentru orice om care-și dorește să arate și să se simtă bine în pielea lui.