Fitbit Charge 3 – Câteva impresii

Exista posibilitatea ca aceasta bratara Fitbit sa va ajute mult, de aceea este o idee foarte buna sa o aveti in vedere in sarcinile voastre de zi cu zi. Fitbit Charge 3 indeplineste numeroase functii, fiecare functie fiind una excelenta pentru voi. Imediat ce veti pune aceasta bratara la mana, nu ii veti mai da o asa mare atentie. Ea isi face treaba de cate ori este nevoie. Charge 3 este considerata a fi mai mult o bratara fitness, ea avand foarte bine dezvoltate capacitatile sale de smartwatch. Fata de generatia trecuta, ea a reusit sa pastreze designul ergonomic, alaturi de pretul redus, lucru ce o face foarte atractiva pentru multe persoane.

Corpul din metal al bratarii a fost slefuit si nu are margini tari. De asemenea, ea sta foarte bine pe incheietura si poate fi purtata mereu. Ecranul a fost marit, acesta fiind protejat cu Gorilla Glass 3. Ecranul este unul de tip OLED, el fiind cu 40% mai mare fata de cel din generatia precedenta de Charge. Informatiile afisate sunt numeroase, ele fiind si usor de vazut in acelasi timp. Veti putea interactiona foarte usor cu bratara voastra.

Autonomia acestei bratari este una exemplara. Compania sustine ca ar trebui sa va tina chiar si sapte zile o singura incarcare. In practica, este posibil sa obtineti chiar mai mult de atat, in functie de activitatile pe care le veti face. Veti putea pleca in vacanta cu aceasta bratara, iar atunci cand va veti intoarce, ea inca va fi incarcata. Fitbit Charge 3 este destul de simpla, ea oferind un display usor de inteles. Ecranul este unul alb-negru, lucrui ce inseamna ca aceasta bratara este excelenta pentru numeroase situatii. Veti vedea cu usurinta toate informatiile de care veti avea nevoie.

Aceasta bratara va va permite sa vedeti in cel mai scurt timp notificarile si veti sti si cati pasi ati facut sau cat mai aveti de tras la sala. Veti avea la dispozitie cateva fete cu diverse optiuni, aceste optiuni fiind excelente, in special daca sunteti adeptul personalizarii. Acest gadget nu este doar pentru fitness. El are insa o multime de optiuni prin care va puteti monitoriza activitatile fizice. Veti putea sa va monitorizati atat pasii, cat si distanta parcursa, dar si pulsul, precum si somnul. Bratara va va oferi informatii destul de exacte cu privire la lucrurile pe care le va masura, acest dispozitiv fiind unul foarte atragator.

Leave a Reply