Am observat că există multe, foarte multe persoane cu potenţial care se pricep într-adevăr foarte bine în anumite domenii şi care ar putea face nişte lucruri chiar foarte tari atât pentru ei cât şi pentru alte persoane şi pentru ţară.

Problema apare atunci când oamenii de calitate despre care vorbesc nu mai au motivaţia necesară pentru a-şi continua activitatea şi ajung din păcate să fie la un pas de a renunţa.Şi eu am trecut prin perioade foarte neplăcute în care chiar dacă eram la apogeul vieţii profesionale totul părea că se distruge în jurul meu iar motivaţia era fix 0.

Din fericire am reuşit să trec cu bine peste aceste perioade şi am ales să scriu aici, pentru voi, câteva metode cu ajutorul cărora să vă auto-motivaţi pentru a evita situaţiile de genul.

Cunoaşte-ţi obiectivul! – pentru a fi motivat să continui anumite activităţi este absolut necesar să îţi cunoşti obiectivul pe care să-l atingi ulterior.De exemplu pune-ţi în minte faptul că vrei să închei un anumit număr de contracte, sau să faci o anumită sumă de BANI , etc.Ai grijă însă ca obiectivul tău să fie unul realizabil.

Vizualizeză-ţi zilnic obiectivul! – nu te culca pe-o ureche.Asigură-te că în fiecare zi ai contact vizual cu stagiul la care vrei să ajungi.Dacă eşti culturist sau munceşti din greu să devii, atunci ataşază în locurile unde-ţi petreci cel mai mult timp poze cu modelul tău sportiv.Asta te va ajuta garantat.

Urmăreşte lucruri motivaţionale! – dacă găseşti ascultă melodii motivaţionale sau urmăreşte poveştile oamenilor care au reuşit.Acest lucru te va motiva să munceşti mult pentru a-ţi îndeplini visurile.

Dacă şi tu te numeri printre persoanele cărora le lipseşte motivaţia pentru activitatea la care se pricep cel mai bine sau în care vor să facă o carieră atunci îţi recomand să pui în aplicare cele 3 sfaturi pe care le-am scris mai sus şi pot garanta că te vor ajuta cu un plus de motivaţie.