Cu ce vine nou Spyro Reignited Triology

Jocul Spyro Reignited Trilogy ar putea sa va intereseze. Seria de jocuri Spyro au fost lansate la sfarsitul anilor 90, ele fiind publicate de Sony pe Playstation. La vremea respectiva aceste jocuri au fost primite cu bratele deschise de catre multe persooane. In ziua de azi, se pare ca ele reapar in pesiaj, acest lucru datorandu-se remasterizarilor facute de Toys for Bob si publicate de Activision. Cele trei jocuri apar astfel intr-un pachet numit Spyro Reignited Trilogy, acest joc fiind lansat deocamdata doar pentru Playstation 4 si Xbox One. Daca nu ati jucat cele trei jocuri originale, spiritul acestora este similar cu cel al jocului Mario.

Jocul acesta este unul simplu si colorat, el neavand cut-scene-uri sau o poveste complicata care trebuie urmarita. Cateodata este bine sa mai jucam si un joc cu care sa ne relaxam, de aceea acest joc poate fi o optiune pentru unele persoane. In cadrul acestui joc, veti avea de-a face cu un dragon micut si mov cu care veti alerga dupa niste diamante colorate. Va trebui sa trageti cu foc, sa sariti si sa plutiti intr-o lume desprinsa din desne animate.

Jocul a fost refacut de la zero, de aceea veti vedea ca scenele nu vor fi asemanatoare cu originalele. Nu veti avea parte de o remasterizare lenesa, ci de una unde s-a depus foarte multa munca. Putem vorbi chiar de un remake atunci cand vine vorba despre acest joc. Din punctul de vedere al graficii si a animatiei, acest joc este unul foarte colorat, el prezentand o lume cu castele, vrajitoare, zane si dragoni. Totul arata excelent, iar animatiile dragonului, precum si impactul pe care il au aceste animatii sunt foarte interesante si va vor tine mult in priza.

Mecanica jocului este una simpla, dar si distractiva in acelasi timp. Modul in care controlati personajul a fost schimbat destul de mult. Controlul este acum unul mult mai fluid. Modul in care navighezi pe sub apa este si el foarte interesant. Majoritatea nivelurilor sunt insa pe uscat, lucru care nu va va crea dificultati. Stilul acestui joc este unul ludic, dar si relaxant. Acesta este motivul pentru care acest joc se adreseaza in special copiilor. Apare si un raufacator, iar dragonul trebuie sa-l opreasca. Fiecare nivel va incepe cu o scurta poveste si veti sti astfel ceea ce veti avea de facut. Optand pentru acest joc, veti avea parte de trei jocuri intr-unul singur.

Leave a Reply