Chris Hemsworth îl va interpreta pe celebrul wrestler Hulk Hogan

Chris Hemsworth il va interpreta pe Hulk Hogan intr-un film biografic care va aparea in viitor, actorul fiind incantat de acest nou proiect inedit. Filmul va urmari transformarea lui Hulk in cel mai cunoscut wrestler al anilor 80. Chris Hemsworth are sansa astfel sa-si etaleze din nou fizicul impresionant intr-un alt film, dar de data aceasta unul biografic. Dupa ce a lucrat cu Marvel in rolul lui Thor, Chris Hemsworth se pare ca are si alte proiecte in vedere, iar acest film biografic i se potriveste perfect. Productia va fi dezvoltata de Netflix, ea avandu-l in spate chiar pe fostul mare campion la wrestling.

Acest film va fi regizat de Todd Philips, el aratand cum a devenit Hogan, pe numele sau adevarat Terry Gene Bollea, cel mai cunoscut wrestler al tuturor timpurilor, dar si cel mai popular wrestler al anilor 80. Filmul a fost descris deja ca fiind o poveste de origine a lui Hulk, dar si a Hulk-maniei pe care o aducea acesta atunci cand urca in ringul de wrestling. El se vrea a fi o biografie fidela a wrestlerului care a incantat audientele pentru un numar atat de mare de ani. Hogan, acum in varsta de 65 de ani si-a inceput cariera in anii 70.

Faima sa a atins apogeul insa in anii 80, el aflandu-se frecvent pe prima pagina a ziarelor, dar si a revistelor, fiind invitat des la emisiunilor televizate. Cariera sa a fost completata de aparitii in seriale si in filme. A fost chiar si gazda unui reality-show si nu s-a putut tine departe nici de industria muzicala, el activand o vreme si in aceasta industrie. El s-a dedicat acestei industrii, inainte de a se orienta catre wrestling.

Din ce se stie pana acum, filmul nu va spune prea multe despre viata personala a lui Hogan, ea fiind umbrita de un scandal sexual. Publicatia online Gawker a publicat niste poze in care Hogan se afla in pozitii intime cu sotia celui mai bun prieten al sau. Procesul pe care Hogan l-a intentat publicatiei a fost tratat chiar intr-un alt film recent produs de Netflix si anume Nobody Speak.

Pana la aparitia acestui film va mai dura insa ceva vreme, Chris Hemsworth reaparand pe marile ecrane odata cu aparitia urmatorului film Avengers si anume Avengers: Endgame. De asemenea, el va mai aparea in in Men In Black: International. Acest nou film Men In Black se va lansa la noi pe 21 iunie.

Leave a Reply