Cele mai bune seriale Netflix ale momentului

Netflix a reusit sa atraga atentia unui numar mare de persoane datorita unor povesti fascinante, unor actori de top si unor productii promitatoare. Care sunt titlurile serialelor de pe Netflix care atrag cel mai tare atentia?

Stranger Things

Daca esti fan al genului SF si horror, atunci acest serial este ideal pentru tine. Intr-o seara de toamna a anului 1983, un adolescent de 12 ani pe nume Will dispare fara urma in circumstante misterioase. Mama sa, ofiter de politie, cei mai buni prieteni ai sai si enigmaticul Onze pornesc in cautarea sa. Al treilea sezon al serialului urmeaza sa fie lansat in vara anului 2019.

La Casa de Papel

La Casa de Papel ne initiaza in culisele a ceea ce urmeaza sa fie una din cele mai mari lovituri din istoria Spaniei – jaful ce a avut loc la Fabrica nationala de monezi si de timbre. Hotii vor incerca sa puna mana pe suma de 2.4 miliarde de euro fara sa lase in urma vreun ranit. Operatiunea meticuloasa este dirijata de un personaj enigmatic cunoscut sub numele de “Profesorul” care a reunit cei mai priceputi hoti din oras.

Dark

Dark este un serial german care ne face cu usurinta sa pierdem notiunea timpului, trecut, prezent si viitor se amesteca in mod constant. La Winden, disparitia mai multor copii provoaca haos si teroare in comunitate. Se pare ca micutul oras ascunde o multime de secrete care urmeaza sa fie scoase la iveala, unul cate unul.

Better Call Saul

Serial creat de Vince Gilligan, acest serial se concentreaza asupra lui Saul Goodman, inainte ca acesta sa devina un avocat cunoscut si respectat, angajat de Walter White. Ai vazut legatura? In realitate, acest serial este un spin-off al serialului Breaking Bad.

Black Mirror

In ziua de azi, noile tehnologii ne insotesc in viata de zi cu zi. Ne ajuta sa muncim, sa comunicam si sa ne distram. Insa, cum se intampla de cele mai multe ori, se intampla sa si abuzam de tehnologie, cu riscul sa pierdem controlul. Acest serial ne prezinta relatia cu noile tehnologii, actiunea fiind situata intr-un viitor apropiat.

Daca ti-a placut foarte mult un serial de pe Netflix, nu ezita sa lasi si un comentariu cu titlul acestuia, mi-ar face placere sa-l vad si sa scriu despre el. De asemenea, m-ar ajuta sa stiu si parerea ta despre un serial din lista de mai sus, in cazul in care ai vazut deja unul dintre ele.

Leave a Reply