Eu personal îmi petrec majoritatea timpului în faţa calculatorului.Aici lucrez, aici mănânc şi de cele mai multe ori tot aici mă şi relaxez prin intermediul jocurilor video, muzicii sau cititului.

În trecut am avut câteva mici probleme medicale din cauza multelor ore petrecute la calculator respectiv a scaunului de birou care şi-a adus şi el contribuţia la acest lucru fiind unul de slabă calitate care deşi la prima vedere părea confortabil, după mai multe ore de stat pe el mă obliga practic să îmi curbez oarecum coloana datorită spătarului de slabă calitate.

Imediat ce am conştientizat pe deplin răul pe care mi-l provoca poziţia incomodă pe care o adoptam pe respectivul scaun şi după morala făcută de doctorul care m-a ajutat să scap de problemele de la coloană am dat iama în primul magazin de mobilier care mi-a ieşit în cale şi am cumpărat un scaun de o calitate foarte ridicată, făcut special pentru persoanele care au de gând să petreacă mult timp stând pe el.

Acum, chiar dacă am lăsat o sumă frumuşică în magazinul respectiv pentru achiziţionarea scaunului de birou pe care îl deţin în momentul de faţă, mă simt mult mai confortabil şi mai în siguranţă, pot spune, datorită formei speciale a acestui scaun.

Chiar dacă o perioadă toţi banii pe care i-am făcut au fost destinaţi înlocuirii sumei pe care am cheltuit-o pe noul scaun de birou, investiţia a fost foarte bine întemeiată reuşind acum să produc mai mult ca înainte datorită faptului că timpul pe care îl pot petrece în faţa calculatorului a crescut, lucru datorat confortului sporit pe care il am atunci când lucrez.

În concluzie, pentru un randament cât mai mare, mai ales dacă obiectul tău de activitate este munca în faţa calculatorului, trebuie să-ţi cumperi neapărat un scaun de birou de calitate pentru a evita ceea ce am păţit eu, adică eventualele probleme la coloană.