Alertă de nostalgie – Veronica Mars se reîntoarce cu al patrulea sezon după 12 ani de absență

Unul din cei mai bagaciosi detectivi privati, Veronica Mars, se reintoarce pentru un nou sezon alcatuit din 8 episoade. Veronica Mars revine in forta incepand cu data de 26 iulie, fanii serialului se pot linisti acum.

Hulu a postat deja un teaser pe YouTube pe data de 12 aprilie. Teaser in care o putem vedea pe Veronica in spatele biroului sau, pregatindu-si bagajul pentru a pleca in vacanta de primavara. In program? Sex, droguri, distractie si bikini. In acest nou sezon, tanara detectiv privat, care se afla din nou in fruntea Mars Investigation, ancheteaza o serie de crime care afecteaza un grup de studenti in timpul vacantei de primavara. Cercetarile vor scoate la iveala o multime de alte mistere.

Vestea ca Veronica Mars se va reintoarce a fost primita de fanii serialului inca din 20 septembrie anului trecut cand Kirsten Bell a facut acest anunt pe contul sau de Twitter.

Serialul fara sfarsit. De trei sezoane si un film a avut nevoie Veronica Mars pentru a-si alcatui o baza solida de fani. Formula este simpla. In orasul fictiv Neptune, Veronica si tatal sau, fost serif transformat in detectiv privat, conduc o multime de anchete in acest microcosmos californian.

Dupa cum v-ati obisnuit deja si acest serial, anume Veronica Mars, se va regasi in colectia imensa de pe Hulu alaturi de alte seriale cel putin la fel de interesante care merita vizionate.

Hulu s-a lasat convins de succesul obtinut de-a lungul vreii si de fani pentru a continua povestea acestui serial. O fidelitate recompensata deoarece la o luna de la anuntul reintoarcerii Kristen Bell lansa un concurs, tot pe contul sau de Twitter, propunandu-le fanilor sa zboare spre California pentru a descoperi culisele serialului si de a lua pranzul cu o parte din actori. Suna tentant, nu-i asa?

12 ani de la ultimul sezon fanii au crescut, s-au maturizat. Iar Rob Thomas, scenaristul si creatorul acestui serial este constient de acest lucru. Drept urmare, s-a adoptat un ton mai adult pentru un serial la fel de intunecat ca in urma cu 12 ani, aceasta este promisiunea facuta fanilor pe contul acestuia de Twitter. Rob Thomas a scris ca Veronica Mars revine in forta, la fel de hardcore-noir, cum s-au obisnuit fanii deoarece este vorba despre un serial cu detectivi.

Leave a Reply