Am văzut zilele astea pe internet o poză ce zicea ceva in genul că ce ai face dacă ar fi posibil să cunoști o persoană pentru a doua oară, ce ai schimba. Și m-a pus pe gânduri.. și luam diferite persoane la rând.. și iar mă gândeam.

Deși este un lucru imposibil, m-a captivat. Mi-am creat scenarii în minte, am pierdut vremea, altfel spus. M-am gândit cum ar fi să îmi cunosc din nou pentru prima oară colegii de facultate, nu cred că aș fi schimbat ceva, sau poate o fostă prietenă, dar ar fi prea brutal să înjur un necunoscut în față pentru ceea ce va face.

Sau poate să fi schimbat eu ceva pe parcurs, dar nu cred că e posibil, ține și de personalitatea celeilalte persoane. Deci, sună frumos, dar nu e mare lucru. Dacă aș fi făcut eu vreo greșeală cu o persoană, atunci ar fi fost ceva.. Dar acum, m-ar ajuta mai mult să pot să îmi șterg anumite persoane din minte.

Trecutul e tot ce avem, viitorul nu se știe cum va fi, de aceea în timp uităm anumite neplăceri. Eu unul nu pot ține minte pe perioadă lungă decât evenimentele fericite, voi avea o bătrânețe tare frumoasă, dacă voi ajunge până acolo. Nu mi-ar plăcea să reîncep școala sau liceul, reîntâlnind colegii pentru prima oară, însă mi-ar face plăcere să mă cunosc pe mine, din nou. Poate voi ajunge o persoană mai bună, fără amintiri, trăind cu emoție totul din nou. Ahh, aberez și eu, mă contrazic rând cu rând. Sigur nu va fi atât de plăcut.

Deci, o a doua șansă să cunoști pe cineva pentru prima dată, nu prea emoționant, dar sigur va ieși ce nu a ieșit prima oară. Ați vrea să aveți această putere? Eu zic pas, e specific vieții ca totul să se întâmple o singură dată.